امروزه سازمان بهزیستی با اولویت قرار دادن برنامه هایی همچون غربالگری شنوایی نوزادان و کودکان،تشخیص بهنگام و ارجاع بموقع، توانبخشی گفتاری و شنیداری در مراکز خانواده و کودک مبتلا به اختلالات شنوایی، ارائه تجهیزات توانبخشی (سمعک)، ارائه کمک هزینه کاشت حلزون شنوایی، تعمیر و تعویض قطعات پروتز کاشت، ارائه خدمات توانبخشی بعد از کاشت حلزون شنوایی، آموزش و مشاوره خانواده و آماده سازی کودک برای ورود به مهد و مدرسه، یاریگر متخصص و متعهد کودکان دارای آسیب شنوایی و خانواده ایشان است.
بدون تردید تیم های مجرب حاضر در مراکز غیردولتی روزانه توانبخشی آموزشی ویژه اختلالات شنوایی که اکنون در استان های سراسر کشور، با مجوز و تحت نظارت سازمان فعالیت می نمایند، با حفظ محیط طبیعی مداخله در کنار خانواده، بر کیفیت و سرعت فرآیند توانبخشی کودکان هدف خواهند افزود.
همچنین با هدف توسعه ارتباطات افراد ناشنوا با مراجع مختلف جامعه ضمن آموزش افراد واجد شرایط بعنوان مترجم زبان اشاره و با اعزام و همراه کردن ایشان در کنار افراد دارای مشکلات شنوایی گام مهمی در تسهیل ارتباطی و رفع نیازهای مختلف روزمره آنها برمی دارد.
*درحال حاضر تعداد افراد دارای معلولیت تحت پوشش سازمان بهزیستی ( ۱۵۵۵۶۷۱ نفر) نفر است که از این تعداد ۲۲۷۵۳۴ نفر (۱۴.۶۲ درصد) دارای معلولیت شنوایی هستند.
*برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا کلیک کنید:
http://media.behzisti.ir/d/2024/09/09/0/486805.docx?ts=1725882291000
نظر شما